Pokój Wrocław. Strona: 1

POKÓJ WROCŁAW Dodano: 2012-08-18 03:14

Od września/ października poszukuję pokoju dp wynajęcia we Wrocławiu, najlepiej centrum, śródmieście, okolice Grunwaldu. Cena do 700 zł. Dobrze by było, żeby pokój można było przemalować na swój sposób. Jak będę się wyprowadzać to mogę znowu przemalować na taki jaki był. Ważne jest dla mnie żeby w mieszkaniu poza mną ktoś jeszcze mieszkał regularnie ( nie weekendami tylko stale).

Jeśli chodzi o mnie, jestem studentką, studiuję dwa kierunki z ogromną pasją i poświęcam im trochę czasu. W przeciwieństwie do tego co jest napisane w większości ogłoszeń nie jestem spokojna i sympatyczna. Ciągle coś robię, jestem bardzo gadatliwa i humorzasta. Ale jestem bardzo tolerancyjna i wyrozumiała. Gram na skrzypcach, ale ćwiczę od święta. Jednak zdarza mi się to, więc jak ktoś nie lubi dżwięku skrzypiec to niestety. Nie lubię syfu i staram się sprzątać na czas. Natomiast bardzo daleko mi do bycia pedantką i mam tendencję do rozrzucania przedmiotów po mieszkaniu.

Nocowanie przystojnych nieznajomych, ludzi z couchsurfingu i niespodziewane aftery..... no cóż, przypadki chodzą po ludziach i zdarza mi się to

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło